Op diverse terreinen voeren wij projecten uit. Deze projecten kunnen te maken hebben met de theaterwereld waarin Marjolein goed thuis is of opdrachten waarbij een oplossing moet worden bedacht voor een specifieke wens.

GAMBIET en ROKADE schaakborden met het karakter van een strijdtoneel.

Schaakborden en speelkaartdozen voor een design vakantieverblijf in het buitenland. Sloophout, hardhout, eiken en houtrestanten, gelakt.

NYOMAN bronzen grepen / knoppen.

Deze bronzen handgrepen / deurknoppen worden op dit moment ontwikkeld volgens de verloren was methode (cire perdue). Voor elke greep / knop wordt dus een wasmodel gemaakt, een mal gemaakt, het brons gegoten, de ruwe vorm bewerkt tot een prachtige greep / knop en een bevestiging aangebracht. Elk object is dus anders. Veel werk maar ze mogen er dan ook zijn. De serie is gebaseerd op Javaanse bloemversieringen uit de tijd van Nederlands Indië. Vandaar de naam, Nyoman.

Partiturenkruk.

Pianokruk van gelakt plaatmateriaal, eiken poten en klep, vintage meubelknop, vintage Jacquardstof. Ruimte voor opbergen bladmuziek.

Upgrade van het Zaantheater.

Keukentje ontworpen voor Studio Aandacht.

Opslagruimte voor een atelier.

Bergruimte voor kwasten en penselen.

reuzenDOGGER

Door de robuustheid en stevigheid van het materiaal kan de DOGGER op grotere breedtes worden geleverd dan de 165cm van de driezitter.

Het idee van de POSTBUS met daktuin kan in alle opzichten worden aangepast. Bij verschillende adressen zouden meerdere postbussen kunnen worden gecombineerd tot één buitenmeubel.

Audiovriendelijk tafeltje voor de audiocabine van een stemacteur.